top of page
dave-hoefler-PMs1BS2E8sU-unsplash.jpg

Coaching

Nogle gange har man brug for støtte til at komme bedst og hurtigst muligt i en bestemt retning. Det kan være at du har sat dig et mål og har brug for støtte til at gå vejen, og komme sikkert i mål. Det kan være at du ønsker at skabe forandringer i dit liv, og du har brug for mere klarhed omkring præcis hvad det er du ønsker dig. Coaching handler om at få klarhed og retning og støtte til at handle på det der er svært. Jeg hjælper dig med at se på hvad der forhindrer dig i at skabe det du gerne vil i dit liv. så vi sammen kan flytte det der står i vejen.

En coaching proces er mere handlingsorienteret end et terapeutisk forløb, og du vil opleve at føle dig støttet og at det dermed bliver lettere end at handle på det der er vigtigt for dig. Jeg stiller spørgsmål, og det er oftest dig selv der kender svarene. Du får dermed en mulighed for at opdage noget nyt omkring dig selv, og finde nye veje til at nå dine mål. 

Enneagrammet kan være et af værktøjerne vi benytter. Jeg har erfaring i at typeværktøjet Enneagrammet kan være en genvej til hurtigt at finde nye veje. En måde at opdage sine begrænsninger, og udvidde handlemulighederne.

bottom of page