Hvad er det der sker i vores nærmeste relationer? Hvorfor kan det være svært?

Knaser det i parforholdet?

Jeg har så længe jeg kan huske interesseret mig for dynamikken i parforhold, og været nysgerrig på hvorfor så mange oplever konflikter eller svære følelser i forholdet til sin elskede. Hvad er kærlighed og hvad sker der i relationen mellem dig og din partner? Hvad bringer jer tættere på hinanden eller hvad skaber afstand og konflikter. Hvilke faser er der typisk i et parforhold, og hvordan kan det være at nogle par kan være forelskede i hinanden hele livet? Hvad er i enige eller ueninge om?

Min nysgerrighed har ført mig af mange interessante stier, som fx Tilknytnings terapi, Somatisk terapi, Tantra, og Sexologi. Det har været givende for de mange klienter jeg har mødt på vejen, og i min egen kærlighedsrejse.

Image by Dương Hữu

Målet

Målet med parterpien er at bringe jer tættere sammen, at deskalere jeres konflikter, ved at forstå den negative cyklus og efterhånden at bryde den og erstatte med tillidsfuld kommunikation. At øge intimiteten, respekten og lade kærligheden få mere plads. At flytte de barrierer der er opstået, og skabe rum for mere nærvær, empati og forståelse indenfor rammerne af forholdet. 

Målet er at i kommer styrket ud af forløbet, en god investering, lige meget om det er et nyere forhold eller om i bor sammen og har børn sammen, og mange års samliv bag jer. Det kan også være et forebyggende check, inden eventuelle konflikter opstår. 

Og et parterapiforløb er altid billigere end en skilsmisse.

Tilbud på EFT-parterapi

Jeg i gang med en overbygning i Emotionsfokuseret Parterapi, og søger derfor 3 par der gerne vil arbejde med deres relation, så jeg kan træne de nyeste metoder. Er du nysgerrig eller kender du nogen der vil udvikle deres kærlighedsrelation, opdage og hele det der giver konflikter, så kontakt mig. Er du i tvivl om det er noget for jer, så kontakt mig alligevel for en uforpligtende samtale.

neonbrand-n2VvngfbXtU-unsplash_edited.jpg